Narancs

 2012.03.19. 13:14

Múlthéten vettem egy halom narancsot, legyen már itthon valami gyümölcs. A mennyiség azonban túl soknak bizonyult, ezért azt találtam ki, felhasználom a vasárnapi ebédhez. Méghozzá a csirkemellel hoztam össze.

Mondhatom, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy ezt készítettem el. Isteni lett! :)

Narancsos csirkemell

Hozzávalók:

1 kg csirkemell

6 darab narancs héja

6 darab narancs

1 darab narancs leve

1 ek vaníila aroma

2 ek cukor

olívaolaj


pici chilipaprika

frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

A narancsok héját lereszelem, a húsukat kockákra vágom, a másik két darab levét pedig kifacsarom. Az olíva olajon fehérre puhítom a felkockázott húst, megfűszerezem, megcukrozom. Amikor már majdnem kész, hozzádobom a narancshéjat, narancsokat, levet. Együtt főzöm őket a hús puhulásáig. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://amenda.blog.hu/api/trackback/id/tr944325762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása